Naar inhoud

Knapman

De nieuwste generatie corrigerende kleding voor mannen.

Een strakker uiterlijk, een verbeterde houding, minder rugklachten: Wie wil dat nu niet?
TV-test lieten resultaten zien: Tot 10 cm minder buikomvang.

Toch waren er minpuntjes bij de eerste merken met corrigerende shirts voor mannen. Klanten voelden zich een beperkt in hun bewegingsvrijheid door de strakke shirts. Reden genoeg om de verbeterpunten te bundelen en de corrigerende kleding voor mannen door te ontwikkelen.

Knap'man is het resultaat! Ervaringen van klanten, ontwikkelingen uit de sportwereld en moderne technieken resulteerden in een exclusief in Europa geproduceerd topproduct. In plaats van meerdere onafhankelijke compressiezones op buik en borst komt Knap'man met ‘Body Encircled Compression’ rondom het hele bovenlichaam voor beter resultaat.

Bekijk de complete Knap'man collectie in de Online-shop.

Unieke werking
De door Knap'man gepatenteerde, gerichte compressiezones in de kleding, zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De kleding stimuleert de spieren om actief te worden, en ondersteunt de spieren waar nodig. Doordat belangrijke spieren geactiveerd worden, wordt het lichaam gestimuleerd een juiste, actieve houding aan te nemen. Bovendien zullen gespannen, overbelaste spieren zich beter kunnen ontspannen.

Optimaal draagcomfort
Het gepatenteerde MaxClima textiel zorgt voor buitengewone luchtdoorlatendheid en extra comfort. Door het speciale garen voelt het shirt aan als een tweede huid. Het textiel verschaft de drager een zeer aangenaam, koel gevoel. Ook na langere tijd dragen. Alle kleding bevat bovendien 30% zilverionen die geuren neutraliseren en een antibacteriële werking hebben.

Sport Compressie
Knap'man staat bekend om de uiterste functionele kleding, voor ieder moment en iedere activiteit.
De unieke kleding van Knap'man helpt je pijn- en klachtenvrij te blijven, in het dagelijks leven, tijdens je werk, maar ook tijdens het sporten.

Lees hier meer over de sportcompressie kledinglijn van Knap'man.


Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur