Naar inhoud
» Coronavirus: Hier vind je meer informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen. «

Corrigerende Shirts Voor Vrouwen


Knap'man Zoned Compression Shorts 45%
De eerste compressiebroek met een wetenschappelijk bewezen werking

Wetenschappelijk bewezen werking

De 45% Knap'man compressiebroek heeft een positief effect op liesklachten bij voetballers. Dat is de conclusie uit een groot, onafhankelijk RCT-onderzoek aan de universiteit van Bath.
Hoewel fysiotherapeuten, sportartsen en topsporters al langere tijd overtuigd zijn van de werking van de revolutionaire compressiebroeken, is er nu ook wetenschappelijk bewijs gevonden.
Het bewijs dat de door Knap'man gepatenteerde compressietechnologie daadwerkelijk voor het verschil zorgt.

Veel liesklachten bij voetballers onnodig

Tussen de 4 en de 19% van de voetballers heeft last van liesklachten. Met meer dan één miljoen actieve voetballers loopt dat aantal flink op.
Met de uitkomst van het wetenschappelijke onderzoek naar de werking van de Knap'man compressiebroeken lijken veel van deze liesklachten bij voetballers onnodig.
 

Gepatenteerde Knap'man compressietechnologie

De gepatenteerde compressietechnologie van Knap’man bevat ingebouwde, gerichte compressiezones met een compressie van liefst 45%. Deze zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De geavanceerde productietechnologie en zorgvuldig geselecteerde elastische garens zorgen voor een uitzonderlijke compressie, waarbij de bewegingsvrijheid optimaal blijft.

Gebruikt in alle topcompetities

De Knap'man Compressieshorts worden gedragen door spelers in alle grote voetbalcompetities, waaronder de Wereldkampioenschappen 2018, Eredivisie, Jupiler Pro League, Premier League, La Liga, MLS,


Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur