Naar inhoud

Werking
Rugpijn verminderen

Wordt u in het dagelijks leven of tijdens het sporten gehinderd door nek- of rugpijn? De corrigerende kleding van Knap’man geeft het lichaam een impuls om de juiste houding aan te nemen en ondersteunt de spieren en gewrichten waar nodig tijdens de beweging.

Rugpijn kan hierdoor sterk worden verminderd en in de toekomst worden voorkomen.Bekend van Radio en TV

Knap'man corrigerende kleding voor mannen is bekend van radio en TV.


Ontwikkeld samen met fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de corrigerende kleding van Knap’man.


De ingebouwde, gepatenteerde zones in de kleding, volgen de anatomie van het lichaam. De werking van deze specifieke zones is vergelijkbaar met de werking van Kinesiotape.
De spieren en gewrichten worden optimaal ondersteund en de bloedcirculatie wordt positief beïnvloed.Houdingcorrigerende werking

Een verkeerde lichaamshouding tijdens werk of sport kan veel vervelende klachten met zich meebrengen. Zeker wanneer dit voor een langere tijd het geval is.

De corrigerende kleding van Knap’man wordt gezien als de allernieuwste generatie corrigerende kleding voor mannen. De werking is uniek en bijzonder functioneel. Ten opzichte van andere merken, levert Knap'man een unieke compressiewaarde, waardoor de figuur- en houdingcorrigerende en (spier)ondersteunende werking wordt vergroot.

 

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur