Naar inhoud
» Coronavirus: Hier vind je meer informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen. «

Werking


Afslankende werking

Ook liever een maatje kleiner en strakker en zelfverzekerder overkomen in je werk- sport- of vrijetijdskleding? De figuurcorrigerende shirts geven direct een strakker uiterlijk, tot zelfs twee maten kleiner!
 


Welkom op de nieuwe Shapewear site!

Beter uiterlijk, en nog toegankelijker om het voor u nog makkelijker te maken om corrigerende kleding en compressiekleding te kopen en blessures te voorkomen.

De nieuwe generatie corrigerende kledin voor mannen!
Ervaringen van klanten, ontwikkelingen uit de sportwereld en moderne technieken resulteerden in een exclusief in Europa geproduceerd topproduct.
8,7 klantwaardering!
92% vindt Knap'man het beste product!


Rugpijn verminderen

Wordt u in het dagelijks leven of tijdens het sporten gehinderd door nek- of rugpijn? De corrigerende kleding van Knap’man geeft het lichaam een impuls om de juiste houding aan te nemen en ondersteunt de spieren en gewrichten waar nodig tijdens de beweging.

Rugpijn kan hierdoor sterk worden verminderd en in de toekomst worden voorkomen.


Gepatenteerde zones

De ingebouwde, gepatenteerde zones in de kleding, volgen de anatomie van het lichaam. De werking van deze specifieke zones is gebaseerd op de werking van Kinesiotaping.

De gerichte zones volgen de anatomie van het lichaam en bieden optimale ondersteuning op de belangrijkste plekken van het lichaam. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.


Bekend van Radio en TV

Knap'man corrigerende kleding voor mannen is bekend van radio en TV.


Ontwikkeld samen met fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de corrigerende kleding van Knap’man.


De ingebouwde, gepatenteerde zones in de kleding, volgen de anatomie van het lichaam. De werking van deze specifieke zones is vergelijkbaar met de werking van Kinesiotape.
De spieren en gewrichten worden optimaal ondersteund en de bloedcirculatie wordt positief beïnvloed.


Knap'man Invisible

Corrigerend shirt voor mannen in een speciale khaki kleur en met een extra diepe v-hals. Onzichtbaar onder een licht overhemd of shirt. Bekend van OBESE en The Biggest Loser.

Shop direct online!
 


Houdingcorrigerende werking

Een verkeerde lichaamshouding tijdens werk of sport kan veel vervelende klachten met zich meebrengen. Zeker wanneer dit voor een langere tijd het geval is.

De corrigerende kleding van Knap’man wordt gezien als de allernieuwste generatie corrigerende kleding voor mannen. De werking is uniek en bijzonder functioneel. Ten opzichte van andere merken, levert Knap'man een unieke compressiewaarde, waardoor de figuur- en houdingcorrigerende en (spier)ondersteunende werking wordt vergroot.

 

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur