Naar inhoud
» Coronavirus: Hier vind je meer informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen. «

Over Shapewear.NL

Meer dan 10 jaar ervaringen en ruim 46.000 tevreden klanten!
Shapewear.nl was de eerste webwinkel gespecialiseerd in figuur en houding corrigerende kleding voor mannen. De corrigerende kleding van Knap’man wordt al jaren gezien als de nieuwste generatie corrigerende kleding.

Als gevolg van een val tijdens het wielrennen kon Dhr. Kramer een jaar lang niet sporten. Zijn gewicht en buikomvang namen hierdoor fors toe. Dhr. Kramer ging daarom opzoek naar een oplossing. Dit was zijn eerste kennismaking met corrigerende kleding voor mannen.

In eerste instantie was Shapewear.nl exclusief importeur van corrigerende kleding uit Australië. Het aantal klanten groeide snel, waardoor al snel leveringsproblemen ontstonden. Bovendien liet de kwaliteit van deze kleding ook te wensen over.

Reden genoeg voor Dhr. Kramer om alle verbeterpunten te bundelen in een eigen merk. In samenwerking met fysiotherapeuten werd de nieuwe generatie corrigerende shirts voor mannen ontwikkeld; Knap’man.
De unieke werking van de shirts is vergelijkbaar met de werking van kinesitaping en heeft direct invloed op de lichaamshouding. Gepatenteerde, ingebouwde zones volgen de anatomie van het lichaam en zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur