Naar inhoud

Mannen Massaal Aan Figuurcorrigerend Ondergoed


Nederlandse mannen massaal aan figuurcorrigerend ondergoed.
'Wondershirts' voor beter postuur niet aan te slepen.

ANDIJK, 1 november 2010 - Nederlandse mannen hebben zich afgelopen zomer massaal in figuurcorrigerend ondergoed gestoken. De behoefte om lovehandles en bierbuikjes te verbergen bleek zo groot, dat in enkele maanden vrijwel de gehele vooraad van Shapewear.nl werd uitverkocht.

'Sinds de bekendmaking van de Nederlandse introductie van Shapewear corrigerend ondergoed voor mannen in april is er een ware stormloop op onze webwinkel uitgebroken', aldus Max Kramer van Shapewear.nl. 'Op een goed moment telden we zelfs tientallen bestellingen per minuut en al snel dook ons corrigerend ondergoed op in programma's als Hart van Nederland en Editie NL. Inmiddels verbergen onze shirts ook de goedgevulde buikjes van een aantal bekende Nederlanders'.

Wat het verkoopteam van Shapewear echter vooral is opgevallen, is het grote aantal bestellingen van dit ondersteunende ondergoed om te dragen als bedrijfskleding. Kramer: 'Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan mensen die tijdens hun dagelijks werk langdurig moeten staan. We krijgen bestellingen binnen van complete chirurgische teams en tandartspraktijken, maar ook van bijvoorbeeld beroepschauffeurs. Deze mensen kopen onze shirts voor ondersteuning van de rug, het blijkt te helpen bij het verminderen van rugklachten.'

Behalve de zichtbare verbetering van postuur en houding stimuleren de shirts van Shapewear de bloedsomloop, wat een positieve invloed heeft op de lichaamstemperatuur en de vochthuishouding.
'Door deze eigenschappen is het een ultiem sportshirt: bij voetballen, wielrennen, hardlopen, golf,noem maar op', aldus Kramer.

Al die belangstelling leidde helaas wel tot problemen met tijdige levering. Kramer: 'Die problemen zijn nu opgelost en alles is weer in ruime mate voorhanden. Door de recente opening van een nieuwe productiefaciliteit kunnen we de vraag weer ruimschoots aan. We kunnen dan ook verder met onze uitbreidingsplannen naar België, Duitsland en de Scandinavische landen.'

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur