Naar inhoud
» Coronavirus: Hier vind je meer informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen. «

Verberg Bierbuikjes


Verberg bierbuikjes
Corrigerend ondergoed nu ook voor de man.

ANDIJK, 22 april 2010 - Bierbuikjes en lovehandles, ook Nederlandse mannen hebben ermee te maken. Terwijl corrigerende onderkleding voor vrouwen al jaren geaccepteerd is, was er voor Nederlandse mannen tot op heden maar weinig te koop dat hun postuur helpt om er op zijn best uit te zien. Daarin komt nu verandering: Equmen begint met de verkoop van corrigerend ondergoed voor mannen in Nederland.

De Equmen compressieshirts zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten, ergonomen en ontwerpers voor sportkleding. Door het dragen van het Equmen 'Wondershirt' krijgen mannen direct een beter postuur. Bierbuikjes en lovehandles worden zichtbaar minder. Equmen corrigerend ondergoed maakt gebruik van een systeem voor versteviging dat ook door fysiotherapeuten als tape techniek wordt gebruikt. Deze Helix-Mapping technologie verstevigt en ondersteunt de kern van het lichaam, en maakt dat men er meteen een stuk slanker uitziet.

Door de toepassing van vochtregulerende materialen is het shirt ook een prima sportshirt, ideaal voor de man die gaat sporten met een paar kilootjes te veel. Bij het sporten geeft het shirt veel steun. De stevigheid die het Equmen 'Wondershirt' biedt, kan tevens een uitkomst zijn bij de bestrijding van rugklachten.

Equmen levert ook shorts die ervoor zorgen dat mannen er weer goed uitzien en zich goed voelen. Elastische sportslips, boxers en boxers met lange pijpen zonder voelbare naden met een perfecte voorgevormde pasvorm, ontworpen om direct houding en uiterlijk te verbeteren. Ondersteunend, ventilerend en met gebruik van vochtregulerende materialen voor ultiem comfort. De shirts en shorts zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, wit en grijs.

Equmen is een jaar geleden begonnen met de introductie van corrigerend ondergoed voor mannen. De verkoop in Australië en Amerika heeft inmiddels de stoutste verwachtingen overtroffen. Nederland is na Engeland het eerste Europese land waar de Equmen producten worden geïntroduceerd.

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur