Naar inhoud
» Coronavirus: Hier vind je meer informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen. «

Voorkom Rugpijn

Wordt u in het dagelijks leven of tijdens het sporten gehinderd door rugpijn? De corrigerende kleding van Knap’man activeert de spieren waardoor het lichaam een impuls krijgt om de juiste houding aan te nemen. Daarnaast worden spieren en gewrichten op de juiste manier ondersteunt waar nodig.

Goede, actieve houding
Rugpijn is vaak een gevolg van een verkeerde houding. Zowel in het dagelijks leven, op het werk, als tijdens het sporten.

De corrigerende shirts van Knap’man zijn geschikt voor elke situatie. Of je nou de hele dag op kantoor zit, langdurig moet staan, of extra (rug)ondersteuning wilt tijdens het sporten.

De gerichte compressiezones in de kleding zorgen voor een optimaal uitgebalanceerde lichaamsondersteuning. De belangrijke spieren worden geactiveerd, waardoor het lichaam wordt gestimuleerd om een goede, actieve houding aan te nemen.

Gerichte lichaamsondersteuning
De gepatenteerde, gerichte zones in de kleding volgen de anatomie van de spieren en van het lichaam. Op deze manier wordt op de juiste plek, de juiste ondersteuning gegeven.
Waar nodig worden spieren en gewrichten ook ontzien, zodat gespannen en/of overbelaste spieren zich kunnen ontspannen.

Schouders en nek

Stimuleert actieve houding.

 

Tussen Schouderbladen

Extra ventilatiezone.

 

Middenrug

Verbetert kernstabiliteit.
 

Onderrug

Stimuleert rechte rug.


Bekken- en Heupgewricht

Stimuleert rechte houding.Extra ondersteuning (onder)rug
De ingebouwde compressiezones in de kleding helpen het lichaam maximaal te ondersteunen. De gehele "Core" van het lichaam wordt extra gestabiliseerd.
Zowel het shirt als de short ondersteunen de (onder)rug en stabiliseren het bekken- en heupgewricht. Bovendien krijgen de spieren extra stabiliteit. U kunt hierdoor langdurig zitten of staan langer volhouden en minder last krijgen van rugpijn.

 Corrigerende shirts tegen rugpijn
De corrigerende shirts van Knap’man zijn speciaal ontwikkeld om  rugpijn te verhelpen en voorkomen. Fysiotherapeuten en sportartsen zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en bevelen de shirts aan bij rugklachten.

Let op:
Wij raden altijd aan om bij aanhoudende klachten een fysiotherapeut te raadplegen.

Meer producten

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur