Naar inhoud

Afslankende Werking

De figuurcorrigerende kleding van Knap’man wordt gezien als de nieuwe generatie Shapewear voor mannen. Geen corset of buikband, maar comfortabele, sterk corrigerende shirts die perfect onder een overhemd passen.

Direct een strakkere look
Ook liever een maatje kleiner en strakker en zelfverzekerder overkomen in je werk- sport- of vrijetijdskleding? De figuurcorrigerende shirts geven direct een strakker uiterlijk, tot zelfs twee maten kleiner!
Bovendien zorgt de uitgebalanceerde lichaamsondersteuning voor een verbeterde lichaamshouding en daarmee direct minder kans op klachten en blessures.

“Naast dat ik het gevoel had dat ik direct slanker toonde, ben ik ontzettend verrast door de ondersteuning die het shirt in mijn rug gaf. Zonder veel moeite te hoeven doen, merk je dat het lichaam een betere houding aanneemt”, zo liet Arvid ons weten.

Zonder vs. mét corrigerend shirt

Onderstaande afbeelding toont de figuur én houdingcorrigerende werking van de corrigerende shirts.
 
Ondersteuning tijdens afvallen

Overbodige kilo’s en overtollig vel houden je tegen tijdens het sporten en tijdens het afvallen. Niet alleen mentaal, maar ook in de praktijk zitten deze kilo’s je in de weg.

Deelnemers van OBESE en The Biggest Loser gebruikten de corrigerende kleding van Knap’man ter ondersteuning tijdens het afvallen.
Deelnemer Michel: “Ik heb erg veel baat bij de corrigerende shirts van Knap’man, zowel met sporten als privé. Het kleed erg goed af.”

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur