Naar inhoud
» Coronavirus: Hier vind je meer informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen. «

Houdingcorrigerende Werking


Een verkeerde lichaamshouding tijdens werk of sport kan veel vervelende klachten met zich meebrengen. Zeker wanneer dit voor een langere tijd het geval is. Als de natuurlijke lichaamshouding verstoord wordt, zorgt dit voor onnodig en vaak zelfs chronisch gespannen spieren. De spieren raken hierdoor overbelast, waardoor pijnklachten en/of spierspanningen kunnen ontstaan.

De corrigerende kleding van Knap’man wordt gezien als de allernieuwste generatie corrigerende kleding voor mannen. De werking is uniek en bijzonder functioneel. Ten opzichte van andere merken, levert Knap'man een unieke compressiewaarde, waardoor de figuur- en houdingcorrigerende en (spier)ondersteunende werking wordt vergroot.

De spieren worden geactiveerd, waardoor het lichaam een impuls krijgt om op een natuurlijke manier een goede en actieve houding aan te nemen. Waar nodig worden de spieren en gewrichten extra ondersteund, zodat gespannen, overbelaste spieren zich beter kunnen ontspannen.
De corrigerende shirts helpen op deze manier de lichaamshouding op korte termijn verbeteren en daarmee klachten en spierspanningen voorkomen.

De ingebouwde compressietechnologie in de Knap'man shirts is te vergelijken met de technologie die wordt gebruikt bij taping in de fysiotherapie.


Verkeerde lichaamshoudin | Shapewear.nl


Gepatenteerde zones

De gerichte, gepatenteerde zones in de corrigerende kleding volgen de anatomie van het lichaam. De werking van deze specifieke zones is gebaseerd op de werking van Kinesiotaping.

De spieren en gewrichten worden optimaal ondersteund en waar nodig ook ontzien. Hierdoor zullen gespannen en/of overbelaste spieren zich beter kunnen ontspannen.

Uitgebalanceerde lichaamsondersteuning

De door Knap'man gepatenteerde, gerichte compressiezones in de kleding, zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De kleding stimuleert de spieren om actief te worden, en ondersteunt de spieren waar nodig. Doordat belangrijke spieren geactiveerd worden, wordt het lichaam gestimuleerd een juiste, actieve houding aan te nemen. Bovendien zullen gespannen, overbelaste spieren zich beter kunnen ontspannen.Optimaal draagcomfort

Dankzij geavanceerde productietechnieken (naadloze 3D-productie) en het speciale het MaxClima™ textiel heeft de kleding een perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort.
Door de zogenaamde Shape Retention vouwen de shirts zich als het ware perfect en naadloos om het lichaam. Gecombineerd met o.a. CoolTouch- en SoftFeel-toepassingen voelen de corrigerende shirts aan als een ‘tweede huid’. Bovendien bevat de kleding van Knap'man permanent ingebouwde zilverionen met een antibacteriële werking, tegen ongewenste geuren.

De corrigerende shirts kun je gemakkelijk een hele dag prettig dragen.
 Meer producten

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur