Naar inhoud

Gepatenteerde Werking

Gerichte, gepatenteerde zones

De ingebouwde, gepatenteerde zones in de kleding, volgen de anatomie van het lichaam. De werking van deze specifieke zones is gebaseerd op de werking van Kinesiotaping.

De gerichte zones volgen de anatomie van het lichaam en bieden optimale ondersteuning op de belangrijkste plekken van het lichaam. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.

 

Gepatenteerde zones

De gerichte, gepatenteerde zones in de corrigerende kleding volgen de anatomie van het lichaam. De werking van deze specifieke zones is gebaseerd op de werking van Kinesiotaping.

De spieren en gewrichten worden optimaal ondersteund en waar nodig ook ontzien. Hierdoor zullen gespannen en/of overbelaste spieren zich beter kunnen ontspannen.
 

Uitgebalanceerde lichaamsondersteuning

De door Knap'man gepatenteerde, gerichte compressiezones in de kleding, zorgen voor een uitgebalanceerde lichaamsondersteuning.
De kleding stimuleert de spieren om actief te worden, en ondersteunt de spieren waar nodig. Doordat belangrijke spieren geactiveerd worden, wordt het lichaam gestimuleerd een juiste, actieve houding aan te nemen. Bovendien zullen gespannen, overbelaste spieren zich beter kunnen ontspannen.
 

 

 

Body Encircled, Targeted Compression

De corrigerende werking in de kleding heeft een positieve invloed op de algehele coördinatie van het lichaam, en beperkt zich niet op slechts één plek.

De spieren worden op een gezonde manier gestimuleerd, waardoor het lichaam een impuls krijgt om een goede, actieve houding aan te nemen (rug recht en schouders naar achteren).  Waar nodig worden de spieren en gewrichten extra ondersteund.

Dit maakt de corrigerende kleding van Knap’man uitermate geschikt om houdingsproblemen aan te pakken en problemen aan het steun- en bewegingsapparaat van het lichaam te voorkomen. Het verbeteren van de lichaamshouding helpt klachten als rug-, schouder- en nekpijn langdurig voorkomen.
 


 

Meer producten

Klantenservice: 0228-593359 Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur